APARTAMENT EL CID - Sant Antoni de Calonge

Nou producte

sombra.jpgRegistre Turístic de Catalunya: HUTG-016410-70

Preu per setmana: 475 € - 1.335 € 

Veure tarifes a la part inferior d'aquesta pàgina 

sombra.jpgCaracterístiques principals:


Persones (máx.): 6
Superfici: 130 m² 
Dormitoris: 3
Banys: 2
Terrassa / Balcó: Sí / Sí
Piscina: No
Garatge / Pàrquing: Sí
Aire Condicionat: Sí
Calefacció: Sí
Internet: Sí
TV / Sat-TV: Sí / Sí
Mascotes: No
Platja: 10 metros
Centre: 100 metros

Informació addicional:

Preus/ocupació i més info a  Tourist Online >

Més detalls

Més informació

Condicions de pagament:

Ens ha de comunicar que vol reservar l'apartament i li farem la presererva. Després, li enviem per correu electrònic el contracte de lloguer que ens ha de tornar signat abans de 7 dies. Un cop rebut el contracte signat per vostè i el primer pagament (25% de la totalitat del lloguer) li enviem el contracte signat per nosaltres. El segon pagament (altre 25%) s'ha de pagar 3 mesos i la resta (50%) 1 mes abans de l'arribada.

A l'arribada cal pagar en efectiu la neteja final (80, - €) i la fiança (400, - €) per l'apartament. La fiança es torna, també en efectiu, en finalitzar l'estada sempre i quan l'apartament estigui en les mateixes condicions que en entrar.

Garantim l'existència dels nostres habitatges:

EL NOSTRE NIF / CIF. B17981630
GEPUGOVA S.L. Tom 2652, Llibre 0, Foli 156, Sec. 8, Full GI-46100, Inscrip. Nº 1
EL NOSTRE BANC / Banc Santander, E-17230 Palamós

Mitjançant la indicació voluntària del número d'identificació fiscal de l'empresa i compte bancari sempre poden verificar la nostra existència.

Seguretat:

Tots els nostres habitatges compleixen amb la normativa vigent i estan registrats al Registre Turístic de Catalunya (RTC). Per això, totes les nostres propietats estan visiblement marcades amb la designació obligatòria RTC: HUTG -......Recordem que tots els arrendadors que no registrin els seus habitatges d'ús turístic poden ser sancionats. Això també afecta als arrendadors particulars, i podria tenir conseqüències per als llogaters.

Descarregar